Konak Haberleri

konak haberleri ve güncel konak gelişmeleri, konak ile ilgili tüm video, konak fotoğrafları ve konak haberleri Restorasyon Haber sitemizde


Restorasyon

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde bulunan, Yava Köprüsü ve Yatağan Hükümet Konağı'nın restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kültür sanat

Yunanistan’ın Atina şehrinden gelen turistler, Trabzon’un tarihi Akçaabat ilçesindeki Ortamahalle ve Müzesi’ni ziyaret etti.

Kültür sanat

Niğde’nin cam terası ile turistlerin ilgisini çeken Yeşilburç köyündeki tarihi yapılar, yapılacak çalışma ile turizme kazandırılacak.

Haberde insan

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaşayan Ceylan Çalıkbaş, çocukluğundan beri merak ettiği inşaat işini 2 yıldır babasının yanında sürdürmenin gururunu yaşıyor.

Restorasyon

Merkezefendi Belediyesi, 158 yıllık Hacı Hızır Salih Efendi Konağı’nın restorasyonunu tamamlayarak açılışını gerçekleştirdi. Titiz bir çalışma ile restore edilen binada...

Kültür sanat

Denizli’nin Buldan ilçesinde, tarihi konakta çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesiyle söndürülen yangın sonucunda tarihi konağın...

Kültür sanat

Elazığ’ın Maden ilçesinde bulunan 133 yıllık tarihi konak hem turizme hem de hükümet konağı olarak vatandaşlara hizmet veriyor.

Asayiş

Kastamonu’da yaklaşık 2 asırlık tarihi konakta çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.