Çeşme Haberleri

Çeşme haberleri ve güncel Çeşme gelişmeleri, Çeşme ile ilgili tüm video, Çeşme fotoğrafları ve Çeşme haberleri Restorasyon Haber sitemizde


Kültür sanat

Denizli’de tarih ile doğanın iç içe olduğu ve GEKA’nın desteğiyle 1800 yıllık Anıtsal Çeşmenin gün yüzüne çıkarıldığı Tripolis Antik Kenti...

Restorasyon

Fatih Belediyesi, resmi hesabından yaptığı paylaşımla Boyacı Kapısı Çeşmesi'nin restorasyon çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.

Kültür sanat

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü, Türkiye’deki anıtsal çeşmeleri ziyaret etmeye çağırmak amacıyla resmi hesabından bir paylaşımda bulundu.

Restorasyon

Gaziantep’in Araban ilçesindeki Roma dönemine ait tarihi çeşmeler, tamamen yok olmadan kurtarılmayı bekliyor.

Restorasyon

Yozgat’ın önemli tarihi yapılarından olan Başçavuş Hamamı ve Hamidiye Çeşmesi'nde restorasyon çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Restorasyon

İstanbul'un Aksaray Mahallesi'nde bulunan Küçük Langa Caddesi Çeşmesi, restorasyon çalışmaları sonucunda yeniden suya kavuşturuldu.

Restorasyon

Seyyid Ömer Mahallesi'nde bulunan tarihi Bekir Paşa Çeşmesi, titiz bir restorasyon ve bakım sürecinden geçerek eski ihtişamına kavuştu.

Kültür sanat

Fatih'te 17'nci yüzyılda inşa edilen 'Hacı Evliya Çeşmesi' çevresindeki trafik ve taşıt yükü ve yapılaşmanın artması nedeniyle başka bir noktaya...

Restorasyon

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde köy muhtarı Tarık Gül; toprak altında kaldığı tespit edilen bir asırlık çeşmeyi gün yüzüne çıkarttı.

Restorasyon

Mudanya’nın Güzelyalı Mahallesi’nde bulunan tarihi Şehit Mehmet Çeşmesi’nin bakımsızlığı vatandaşın tepkisini çekiyor.

Balıkesir

Balıkesir’in Erdek ilçesinin tarihi simgelerinden biri olan Palata Çeşmesi’nden akan su günden güne azalıyor.