Muğla Haberleri

muğla haberleri ve güncel muğla gelişmeleri, muğla ile ilgili tüm video, muğla fotoğrafları ve muğla haberleri Restorasyon Haber sitemizde


Restorasyon

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde bulunan, Yava Köprüsü ve Yatağan Hükümet Konağı'nın restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kültür sanat

HES Barajı’nda suların ve çekilmesiyle Muğla’nın Yatağan ilçesi sınırında kalan, Muğla-Aydın karayolunun ulaşımını sağlayan 100 yıllık beton köprü ortaya çıktı.

Kültür sanat

Muğla’nın tarihi zenginlikleri arasında yer alan Kissebükü (Anastasiapolis) Antik Kenti’nde yürütülen kazılar, her geçen gün yeni keşiflerle dikkat çekiyor.

Kültür sanat

Ahşap oyma sanatının unutulmaya yüz tuttuğu günümüzde Muğla’da sanatı yaşatan Ali Kaya yüzlerce kuş, mantar, kelebek gibi türleri ahşap oyma...

Restorasyon

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 48 senedir yaşayan 70 yaşındaki Zühtü Yıldırım, memleketi Bayburt’a gelerek baba ocağını restore etti.

Kültür sanat

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki MGallery The Bodrum Hotel’de birbirinden ünlü sanatçının yüzlerce eseri yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Muğla

Muğla’nın Bodrum ilçesinde inşaat yasakları ile ilgili 236 denetim yapıldı. Bazı şantiyelerde ise özel izinle faaliyet devam ediyor.