Köprü Haberleri

köprü haberleri ve güncel köprü gelişmeleri, köprü ile ilgili tüm video, köprü fotoğrafları ve köprü haberleri Restorasyon Haber sitemizde


Kültür sanat

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde yüzyıllar önce su taşımak amacıyla yapılan tarihi köprü, Bizans döneminden kalma yapısıyla doğa ve zamanın zorluklarına direnmeye...

Kültür sanat

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’nde başarı gösteren öğrenciler için yapılan Bosna-Hersek gezisiyle gençler gönül coğrafyasını keşfetme...

Kültür sanat

Dünyanın en büyük çarşılı köprülerinden biri olan Irgandı köprüsünde ressam Ertuğrul Topsakal’ın yağlı boya eserleri sanatseverlerle buluşuyor.

Restorasyon

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bulunan tarihi Justinianus Köprüsü, devam eden restorasyon çalışmalarıyla eski ihtişamına kavuşuyor.

Restorasyon

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde bulunan, Yava Köprüsü ve Yatağan Hükümet Konağı'nın restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kültür sanat

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar alan ve restorasyon çalışmalarının devam ettiği 500 yıllık Tarihi Ceyhan Taş Köprüsü, tekrardan turizme kazandırılacak.

Kültür sanat

İnatçı filmine ev sahipliği yapan tarihi taş köprü, biriken çöp ve kütükler ile yıkılma tehdidi yaşarken, bölge vatandaşları harekete geçti.

Kültür sanat

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, çevre, doğa ve tarihi değerlerin korunması adına önemli bir adım attı. Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma...

Restorasyon

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Akmeşe’de yıkılan eski Osman Bey Köprüsü’nün yerine yeni bir köprü yapıyor.

Kültür sanat

Dünyanın ilk çarşılı köprüsü olan Irgandı Köprüsü, Bursa’nın sanat çevrelerini buluşturmaya devam ediyor

Asayiş

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, tarihi taş köprüden dere yatağına uçan otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Aydın

Aydın’ın İncirliova ilçesinde İkizdere Çayı üzerinde bulunan ve restorasyonu tamamlanan dört kemerli Çatma Köprü, baraj kapaklarının açılmasıyla suya kavuştu.