Kent Haberleri

kent haberleri ve güncel kent gelişmeleri, kent ile ilgili tüm video, kent fotoğrafları ve kent haberleri Restorasyon Haber sitemizde


Restorasyon

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Mutfak Kültürü Evi ve Karamancılar Konağı’ndaki restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Çevre

Aydın’ın Efeler ilçesinde otluk alanda çıkan yangına itfaiyenin hızlı müdahalesi alevlerin Tralleis Antik Kenti’ne ulaşmasını önledi.

Kültür sanat

Romalılar tarafından milattan önce 64 yılında Paflagonya Eyalet Merkezi olarak kurulan Pompeipolis Antik Kenti’nde kazı çalışmaları devam ediyor.

Arkeoloji

UNESCO Dünya Geçici Miras listesinde bulunan ve kalıcı miras listesine alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığının çalışmalarını hızla sürdürdüğü Adana’dan...

Arkeoloji

Bursa'nın Mudanya ilçesinde gün yüzüne çıkarılma çalışmaları süren Myrleia Antik Kenti, değerleriyle geleceğe taşınıyor.

Arkeoloji

Myrleia Antik Kenti mozaiklerinin korunması ve geleceğe taşınması için başlatılan restorasyon ve konservasyon çalışmaları tamamlandı.

Restorasyon

Uygarlıklar Kavşağı Aydın, tarihe ev sahipliği yapmaya devam ederken, felsefenin doğduğu yer olarak kabul edilen Milet Antik Kenti’nin eteklerinde bulunan...

Restorasyon

Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen, şehrin kültür ve turizmine yeni bir değer katacak olan Kent Müzesinde çalışmaların sonuna gelindi.