Kahramanmaraş Haberleri

kahramanmaraş haberleri ve güncel kahramanmaraş gelişmeleri, kahramanmaraş ile ilgili tüm video, kahramanmaraş fotoğrafları ve kahramanmaraş haberleri Restorasyon Haber sitemizde


Arkeoloji

Kahramanmaraş Domuztepe Höyüğü’ndeki kazı çalışmalarında 7 bin 600 yıl öncesine ait, bebekler için kullanıldığı tahmin edilen gümüş halka bulundu.

Kültür sanat

Maarif Cami’nin yeniden inşası için çalışma başlatıldı. Temel kazı çalışmasının devam ettiği bölgede, tarihi kesme taşlara rastlandı.

Kültür sanat

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Derepazarı, Kapalı Çarşı ve Demirciler...

Kültür sanat

Kahramanmaraşlı bakırcı ustası yıllardır lokum kazanlarını ilmek ilmek elleriyle işliyor. Lokum kazanları hem şehir dışına hem de yurtdışına ihraç ediliyor.

Kültür sanat

Tarihi kapalı çarşıda yemeni ve çarık imalatçısı olan Çiğdem Kopar, dede ve baba mesleği olan çarık ve yemeni ustalığını sürdürmeye...

Kültür sanat

Kahramanmaraş’ta Fatmanur Sökmen babasından kalan lokantada antika eşyaları sergiliyor.

Ankara

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Eskişehir

Hababam Sınıfı oyuncuları, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’dan Eskişehir’e yerleşen rol arkadaşları Dilaver Gül’ü ziyaret ederek hasret giderdi.