Kaçakçılık Haberleri

kaçakçılık haberleri ve güncel kaçakçılık gelişmeleri, kaçakçılık ile ilgili tüm video, kaçakçılık fotoğrafları ve kaçakçılık haberleri Restorasyon Haber sitemizde


Asayiş

İstanbul’un Fatih ilçesinde düzenlenen tarihi eser operasyonunda 796 sikke ve çeşitli objeler ele geçirildi. Operasyonda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş

Kütahya’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince iki adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda evinde 98 adet tarihi sikke...

Asayiş

Kahramanmaraş’ta bir aracın yedek lastiğinden iki kaçak tarihi eser çıktı.

Asayiş

Aydın’ın Efeler ilçesinde tarihi eser bulmak için kaçak kazı yapan 4 şüpheli, açtıkları 3 metrelik çukurda suçüstü yakalandı.

Asayiş

Sinop’ta jandarma ekipleri tarafından yapılan kaçakçılık operasyonunda 33 parça tarihi eser ele geçirildi.

Asayiş

Elazığ’da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, altın ve tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen 70 adet sikke ele geçirildi.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da kullandığı araçla devriye gezen jandarma ekiplerini görünce kaçan şahıs tarihi eser niteliğindeki sikke ve define arama malzemeleri ile yakalandı.

Asayiş

Denizli’nin Çivril ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 3 adet tarihi eseri satmaya çalışan iki şüpheli yakalandı.

Asayiş

Afyonkarahisar’da jandarma ekibinin takibe aldığı tarihi eser kaçakçılarının kullandığı otomobilde, toprak çömlek içerisinde iki adet metal heykel ele geçirdi.

Ankara

Ankara’da bir iş yeri ile ev adresine yapılan baskın sonucu Osmanlı, Avrupa ve Amerika kültürünü yansıtan 19. yüzyıla ait 223...

Asayiş

Kastamonu’nun Tosya ilçesi ve il merkezinde kaçak kazı yaparken suçüstü yakalanan 5 şahıs gözaltına alındı.

Mersin

Mersin’de define bulmak için iki farklı noktada kaçak kazı yapan 6 şüpheli jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakaladı.