Jandarma Haberleri

jandarma haberleri ve güncel jandarma gelişmeleri, jandarma ile ilgili tüm video, jandarma fotoğrafları ve jandarma haberleri Restorasyon Haber sitemizde


Asayiş

Türkiye genelinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda tarihi eser kaçakçılığına büyük darbe vuruldu.

Asayiş

Denizli’nin Çal ilçesinde elinde bulundurduğu çok sayıda tarihi eser ve çalıntı motosiklete müşteri arayan şüpheli, jandarma ekiplerinin takibi sonucu yakalandı.

Asayiş

Aydın’da çevre koruma çalışmalarına devam eden jandarma ekipleri, Magnesia Antik Kenti ve 800 yaşındaki Anıt Ağacı kontrol etti.

Asayiş

Antalya’nın Demre ve Finike ilçelerinde tarihi eser kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da arazisindeki taşları toplarken tarihi eser niteliği taşıyan 17 obje bulan şahıs bulduğu eserleri jandarmaya teslim etti.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da kullandığı araçla devriye gezen jandarma ekiplerini görünce kaçan şahıs tarihi eser niteliğindeki sikke ve define arama malzemeleri ile yakalandı.

Kültür sanat

Yozgat’ta jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı.

Asayiş

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, elindeki tarihi eserleri satmak için müşteri arayan şüpheli yakalandı.

Aydın

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 400 bin yıllık olduğu tespit edilen salyangoz ve deniz kabuğu fosillerini satmaya çalışan şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.

Asayiş

Bursa’nın İznik ilçesinde kaçak kazı yapan 2 şüpheliyi jandarma ekipleri suçüstü yakaladı.

Kayseri

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; tarihi eserler niteliği taşıyan malzemeleri satışa sunan şahıs yakalanırken, aramalarda toplamda 33 adet tarihi...

Asayiş

Samsun’da jandarma ekipleri define aramak için kaçak olarak kazı yapan 2 kişiyi suçüstü yakaladı.