İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Restorasyon Haber sitemizde


Asayiş

İstanbul Beyoğlu’nda bir süre önce yangın çıktığı öğrenilen 2 katlı tarihi ahşap bina bir kez daha alevlere teslim oldu. Metruk...

Kültür sanat

Sultan II. Abdülhamid döneminde inşa edilen Çırağan ve Yıldız Sarayları'nı birbirine bağlayan üst geçit, yerli ve yabancı turistlerin vandalizmine maruz...

Restorasyon

İstanbul’un Üsküdar İlçesinde bulunan tarihi Bulgurlu Bayrampaşa Cami’nde, kapsamlı restorasyon çalışmaları devam ediyor.

Restorasyon

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan tarihi Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane binasında, restorasyon çalışmaları büyük bir titizlilikle sürdürülüyor.

Asayiş

Fatih’te 3 katlı metruk bina çöktü. Çökme sırasında yoldan geçen 1 kişi hafif yaralanırken, olay yerine itfaiye ve AFAD ekipleri...

Kültür sanat

İstanbul’un en önemli tarihi miraslarından biri olan Yedikule Hisarı’nda rehber eşliğinde düzenlenen kültür turları yeniden başladı.

Restorasyon

İstanbul Boğazı'nın incisi olarak bilinen Fehime ve Hatice Sultan yalıları, uzun süren restorasyon çalışmalarının ardından yeniden hizmete açıldı.

Restorasyon

Üsküdar'ın tarihi yapılarından biri olan Küçük Selimiye (Çiçekçi) Cami'nin beden duvarlarının bakım ve onarımı için iskele kurulumuna başlandı.

Restorasyon

İstanbul Anadolu Yakası ve Kocaeli’deki 41 adet vakıf kültür varlığının bakım, onarım ve restorasyon çalışmaları eş zamanlı olarak devam ediyor.

Restorasyon

İstanbul'un Fatih ilçesindeki tarihi Bıçakçı Alaaddin Cami'nin, haziresinin bakım ve onarım çalışmaları tamamlanmak üzere.

Restorasyon

İstanbul’un tarihi semtlerinden Silivrikapı’da bulunan Abdullah Dede Kabri, Fatih Belediyesi tarafından restore edilerek ziyarete açıldı.

Asayiş

Türkiye genelinde tarihi eser bulmak amacıyla izinsiz kazı yapanlara yönelik düzenlenen operasyonlarda toplam 25 şüpheli gözaltına alındı.