Eskişehir Haberleri

eskişehir haberleri ve güncel eskişehir gelişmeleri, eskişehir ile ilgili tüm video, eskişehir fotoğrafları ve eskişehir haberleri Restorasyon Haber sitemizde


Arkeoloji

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde yapılan kazılarda, Neolitik Dönem ile özdeşleşen yapı gömme uygulamasına ait bulgulara ulaşıldı.

Asayiş

Eskişehir’de, tarihi eser bulmak için evlerinin bahçesinde kaçak kazı yapan 2 kişi, çok miktarda malzemelerle birlikte yakalandı.

Arkeoloji

Eskişehir’in bilinen en eski şehri" olarak adlandırılan Küllüoba’daki kalıntılar, görevli ekiplerin özverili çalışmasıyla ortaya çıkıyor.

Eskişehir

Eskişehir’de tarihi eser bulmak için iş makinesiyle kaçak kazı yapan 10 şüpheli, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucunda suçüstü yakalandı.

Eskişehir

Eskişehir’in simgelerinden olan Tarihi Odunpazarı Evleri bölgesinde esnaflık yapan lületaşı ustaları, yaz sezonu gelmesine rağmen turizmin hareketlenmediğini ve işlerinin durgun...

Asayiş

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, elindeki tarihi eserleri satmak için müşteri arayan şüpheli yakalandı.

Eskişehir

Tarihi geçmişi Friglere kadar dayanan Eskişehir’in Seyitgazi ilçesi Kümbet köyü, farklı dönemlere ait onlarca tarihi esere ev sahipliği yapıyor. Birçok...

Eskişehir

ESKİŞEHİR’DE MUSTAFA KILIÇ İSİMLİ VATANDAŞ, TOPLADIĞI ANTİKA ÜRÜNLERİ PAZAR PAZAR, SOKAK SOKAK GEZEREK SATIP, GEÇİMİNİ SAĞLIYOR.

Eskişehir

Hababam Sınıfı oyuncuları, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’dan Eskişehir’e yerleşen rol arkadaşları Dilaver Gül’ü ziyaret ederek hasret giderdi.