Düzce Haberleri

düzce haberleri ve güncel düzce gelişmeleri, düzce ile ilgili tüm video, düzce fotoğrafları ve düzce haberleri Restorasyon Haber sitemizde


Kültür sanat

Düzce’de dedesinden miras kalan sepet örme sanatını yaşatan ve "Somut Olmayan Kültür Mirası Taşıyıcısı" olarak belirlenen Recep Erbay, fındık ağacı...

Kültür sanat

Prusias Ad Hypium antik kentinde kazı çalışmalarına bu sefer Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri katılım sağlayarak, tarihi dokunuşa el attı.

Arkeoloji

Düzce Belediyesi tarafından kazı çalışmalarının sürdürüldüğü Prusias Ad Hypium antik kentinde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Arkeoloji

Prusias Ad Hypium Antik Tiyatrosu kazısı Düzce Belediyesi’nin çalışanlarının güçlü desteği ile daha da hız kazanıyor.

Kültür sanat

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Cedidiye Cami ve meydanındaki çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmaların hızlanması talimatını verdi.

Arkeoloji

Düzce’nin Konuralp bölgesinde yer alan Prusiad Ad Hypium Antik Tiyatrosu kazılarında portre başına rastlandı.

Kültür sanat

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü öncülüğünde yürütülen çalışmalar kapsamında, Konuralp Antik Tiyatrosu'nun restorasyon sürecine ilişkin incelemeler yapıldı.

Kültür sanat

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Konuralp’te bulunan Antik Kent kazı çalışmalarını yakından takip ediyor.

Kültür sanat

Düzce Belediyesi’nin destekleriyle Konuralp Antik Kentte yapılan kazı çalışmaları sırasında ortaya çıkan Aslanlı Mozaik’in replikası valilik binası karşısında sergileniyor.

Çevre

Düzce’nin doğal güzellikleri arasında saklı kalan şelalelerinden biri olan Saklıkent Şelalesi, güzelliği ile dikkat çekiyor.